Astrum Stargate

KvK -nummer: Midden Limburg 14126242

Astrum Stargate

 

 

De Astrum Stargate is een krachtveld, waarbij gewerkt wordt met maar liefst 2x12 geenergetiseerde kristallen bollen en 2 geometrische driehoeksvormen.

Dit werkt als volgt: Er worden 2 geometrische driehoeken over elkaar gelegd, zodat op energetisch niveau een merkaba onstaat.

Op deze Astrum Stargate worden vervolgens 2x12 energetische bollen van verschillende formaten geplaatst. Deze bollen creëren binnen de Astrum een krachtige, neerwaartse en opwaartse rotatie, waardoor men een zeer krachtig lichtveld en tevens hogere dimensies kan ervaren. Door dit geweldige lichtveld wordt de resonantie van het lichaam (trillingsniveau van de cellen) verhoogd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het doel van een sessie in de stargate is een diepe, innerlijke activering en zuivering van zowel het fysieke, als het mentaal-emotionele (licht) lichaam. Een hoger trillingsniveau kan zorgen voor zuivering en nieuwe verbindingen en dus nieuw denken en waarnemen. Én dat in een enkele healing! De Dominus Cervix™ Astrum heeft bovendien de unieke eigenschap dat je het hogere resonantieniveau vast kunt houden, ook na de behandeling.

 

Kristallen staan al eeuwenlang bekend om hun reinigende krachten en kunnen voor velerlei doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld voor het in balans brengen van uw energiehuishouding of het 'spiritueel' reinigen van uw huis. Kristallen zijn voor u wellicht niet direct een voor de hand liggende oplossing, maar de werking ervan is verrassend effectief. Te meer omdat de Glazen kristallen bollen van Dominus Cervix™ zijn geënergetiseerd, ofwel geladen met een bijzonder krachtige, zuivere energie. Deze zuivere energie heft negatieve energie op en vult schone levensenergie aan, met als resultaat evenwicht en harmonie in uw leefomgeving. U gaat zich weer fitter en vitaler voelen en dat op een natuurlijke manier.

 

Het hele zenuwstelsel wordt gevuld met een kwaliteit van licht en energie, die het fysieke lichaam en het lichtlichaam activeert en zuivert. Het licht neemt belastende, zware vibraties weg en laat je ware essentie weer naar voren komen. Het geeft je de energie om in je eigen kracht te gaan staan.

 

In een minimaal 20 minuten durende sessie wordt u in een diepe staat van concentratie gebracht en blootgesteld aan verschillende geluidstonen en trillingen. De lange tonen en trillingen zijn perfect afgestemd op uw geometrie. De klanken kunnen daarom voor verandering in uw hersenen zorgen, resulterend in andere, nieuwe denkpatronen en verbindingen. Zo ontstaat een geometrische healing; uw lichaam en geest kunnen weer beter functioneren dan voorheen. Uw lichaam wordt als het ware ge-reset en weer dicht bij haar kosmische oervorm gebracht. Uw waarnemen en denken is weer helder en scherp en u kunt in staat zijn om nieuwe kennis tot u te nemen en u heeft ruimte voor nieuwe verbindingen.

 

De Astrum Stagate kan zorgen voor

 

* verfijning van celstructuren

* zenuwbehandelingen op kosmisch niveau

* veranderingen van trillingen in en om het lichaam

* diepe reiniging van de aura

* kundalini verschuivingen rondom het stuitbeen, voor een verbeterde waarneming

* reiniging van de chakra's

 

Mogelijke (lichamelijke) effecten tijdens de behandeling

 

* het warm krijgen

* koude rillingen

* moe, loom

* extreem blije gevoelens, euforie

* emotioneel

* positieve veranderingen in lichaam en geest

 

 

Mogelijke (lichamelijke) effecten na de behandeling

 

* betere vochtbalans en stoelgang

* meer kleur in het gezicht door een betere doorstroom van energie

* zachtere huid door hoger trillingsniveau

* stapsgewijs loslaten van negatieve gedachten en gevoelens

* gevoel van rust en harmonie

* helder en scherper denken

* grote sprongen voorwaarts in spiritualiteit

* verhoogde zelfacceptatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2010: hetsprankelendlicht.com alle rechten gereserveerd