Wie ben ik

KvK -nummer: Midden Limburg 14126242

Wie ben ik

 

Mijn naam is Nicole Franssen, geboren (in 1970) en opgegroeid te Maastricht. Van 1992 tot 1998 woonde en werkte ik in Zuid Holland. Daarna een paar jaar in België, en momenteel woon ik samen met mijn huidige partner in Ohé en Laak.

 

Jarenlang verrichte ik bij verschillende instanties en op diverse vlakken administratief werk. In 2002 kwam ik tot de conclusie dat ik mezelf niet tot mijn 65e dit werk zag doen.

 

Ik kwam erachter dat mijn interesse veel meer ligt in een beroep waarmee ik mensen persoonlijk kan helpen. Zodoende heb ik van 2003 tot 2006 de SPW4 (Sociaal Pedagogisch Werk) opleiding gevolgd. Tijdens en na de afronding van deze opleiding werkte ik bij diverse instanties als sociaal pedagogisch medewerkster. Mijn werk richtte zich op volwassenen, verslavingszorg, zwerfjongeren en tienermoeders.

 

2008 was het jaar waarin ik een echtscheiding doormaakte. Voor mij was dit een belangrijk keerpunt: het begin van een moeilijke periode waarin “het opruimen van mijn persoonlijke blokkades” centraal stond. Daarna stond ik open om mezelf nog verder te ontwikkelen.

 

In 2009 startte ik met de opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) die mij de gelegenheid gaf mijn eigen gevoelens en gedragspatronen onder de loep te nemen.

 

Ik heb geleerd hoe ik negatieve patronen kan doorbreken en hoe ik mijzelf open kan stellen voor positieve gevoelens en oplossingen. Zo heb ik mijn leven erg kunnen veraangenamen. Deze ervaringen en inzichten hebben mij sterker gemaakt en dat leidde ertoe dat ik anderen effectiever kan helpen. In 2010 ben ik gestart als zelfstandige.

Een volgende stap voor mij was het volgen van de opleiding Energetische Therapeute. Daarmee wil ik meer kennis en vaardigheden op energetisch vlak op doen om cliënten met levensvragen op een zorgvuldige manier te kunnen begeleiden en mijn bestaande begeleidingsmethoden uit te breiden.

 

In juni 2012 heb ik mijn diploma voor Energetisch Therapeute in ontvangst mogen nemen. In oktober 2013 heb ik mijn certificaat voor ontspanningsmassage in ontvangst mogen nemen. In 2015 tot 2017 heb ik de opleiding Herborist gevolgd. Hierin wil ik mij verder specialiseren dit in combinatie met coaching, healingen en readingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2010: hetsprankelendlicht.com alle rechten gereserveerd